logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Toen de ouders het lichaam van hun zoon identificeerden in het mortuarium, werden ze geschokt! Dit hadden ze niet verwacht!

Een Amerikaanse soldaat was teruggekeerd van een missie in Korea en landde in Los Angeles. Hij belde meteen naar zijn ouders dat hij naar huis kwam. -Mama, papa, ik kom naar huis. Wel heb ik een verzoek. Ik wil een goede vriend meenemen. De dolblije ouders gingen akkoord.

-Er is iets wat jullie moeten weten ging de zoon verder -Mijn vriend heeft in de strijd een arm en been verloren. Hij kan nergens heen. Ik zou willen dat hij bij ons blijft. Helaas vonden de ouders van de soldaat dit niet goed en boden alleen aan om te helpen bij de zoektocht naar een huis voor de vriend van hun zoon. Maar de veteraan was koppig -Nee, pa en ma. Ik wil dat hij bij ons komt wonen. - zei hij voordat hij ophing.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Sinds dat gesprek nam de jongen geen contact meer met zijn ouders op. Een dag later werden ze gebeld door het mortuarium. Hun zoon was van een gebouw gesprongen en overleden. Het ongeval werd aangemerkt als zelfmoord. De geschokte ouders vlogen meteen naar LA om het lichaam van hun zoon te identificeren. Ze herkenden zijn gezicht meteen maar even later zagen ze pas dat hij een arm en been miste. Toen snapten ze het... Er was helemaal geen vriend geweest. Hun zoon had de hele tijd zichzelf bedoeld.

Dit tragische verhaal is niet alleen aangrijpend maar bevat ook een zeer wijze les. Vandaag de dag is uiterlijk van te groot belang. Of iemand aantrekkelijk is of gehandicapt, is bepalend voor hoe anderen hem beschouwen.

Wanneer een ongeluk, leeftijd of ziekte een mens verandert, kan hij er maar moeilijk mee leren leven, zeker wanneer hij daardoor een verandering merkt in hoe mensen met hem omgaan. We hebben op zo\'n moment onvoorwaardelijke liefde en steun nodig - vooral van naasten. We moeten anderen altijd accepteren, ongeacht op wat voor manier ze van ons verschillen, of dit nu een handicap, huidskleur of ziekte is. Deel dit!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook

x