logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Toen zijn zoons begonnen te schreeuwen dat hij de auto moest stoppen, wist hij niet wat ze bedoelden maar even later was hij apetrots!

Van zulke kinderen droomt iedere ouder! Daniel Medina en zijn vrouw uit het Amerikaanse Milwaukee kunnen trots zijn op hun zoons. De kinderen van 10 en 6 lieten zien dat ze op weg zijn om geweldige mensen te worden!

Daniel was op weg naar huis in de auto en zijn kinderen zaten achterin. Op een zeker moment begonnen de jongens te schreeuwen dat hij moest stoppen. Verbaasd zette hij de auto aan de kant, waarop de jongens uit de auto sprongen en naar de bagagebak renden. Daniel heeft in dit jaargetijde voor de zekerheid een sneeuwschep mee en de kinderen pakten deze.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Toen bleek dat de jongens van 10 en 6 een gehandicapte man in een wagen hadden gezien die tevergeefs probeerde om zijn voertuig sneeuwvrij te maken. Meteen begonnen ze hem te helpen.

Daniel po prostu musiał opublikować zrobione przez siebie zdjęcie z dopiskiem: "Wspaniały moment dla mnie jako ojca. Jestem z nich dumny".

Gratulujemy tak wspaniałych synów!

Wat een mooie houding! Goed om te delen.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x