logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De ergste moeder ter wereld pakte de ijsjes van drie van haar kinderen af en gooide zeg weg voor hun ogen. De reden? De helft van de mensen op internet is het ermee eens!

Jaime Primak Sullivan is een Amerikaanse schrijfster, echtgenote en moeder van drie kleine kinderen. Ze heeft ook een eigen blog die gewijd is aan ouderschap en daar heeft ze een post geplaatst die veel ophef veroorzaakte maar ook veel steun kreeg. We zijn benieuwd wat jullie vinden van de opvoedingsmethode van Jaime en haar man. Jaime schreef deze korte brief:

Nou, vandaag is dus gebleken dat ik de ergste moeder ter wereld ben.

Ik nam mijn kinderen mee naar Dairy Queen (een Amerikaans snelrestaurant - red.) Ze kozen desserts en na vijf minuten konden we onze bestelling ophalen. Het meisje dat ons bediende was ongeveer 17. Ze gaf mijn kinderen het ijs dat ze even daarvoor hadden uitgekozen. Mijn kinderen keken haar niet in de ogen. Geen van hen zei zelfs het simpele woord BEDANKT. Noch tegen haar, noch tegen mij... Ik wachtte... telde tot tien en...

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

...zag hoe ze begonnen hun ijs te eten, en op dat moment keek het meisje aandachtig naar me. Ze dacht vast dat ik stemmen hoorde want ik keek woedend hoe mijn kinderen hun ijs aan het eten waren. Mijn kinderen maakten zonder een woord van afscheid aanstalten om naar buiten te gaan. Ik ging achter hen aan waarop ik zo rustig mogelijk hun ijsjes afpakte en ze in de vuilnisbak gooide. Op de gezichten van mijn drie kleinen verscheen oprechte schrik. Ze begonnen te krijsen als bezetenen (wat een familie zijn wij). Ze werden helemaal hysterisch, dus ik wachtte. Langzaamaan, toen ze eindelijk zagen dat ik hen wat wilde zeggen, werden ze stil.

Ik legde hen uit dat ze op een zekere dag werk zullen vinden (als ze geluk hebben). Misschien wordt het wel net zulk werk als dat meisje heegy, en dan hoop ik dat de mensen naar hen zullen kijken. En met kijken bedoel ik dus recht in de ogen en met het woord DANKJEWEL. Wanneer we 8, 7 en 5 zijn, kunnen we ons allang goed gedragen en de basis leggen om een goed mens te zijn.

Uitgerekend door dit gedrag ben ik de ergste moeder ter wereld genoemd.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x