logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Ik wist niet dat een zoutlamp zoveel goede werkingen heeft! Ken jij alle positieve effecten?

Dat zout (in gematigde hoeveelheden) belangrijk en gezond is, is algemeen bekend. Maar wist je ook dat de gunstige eigenschappen van zout ook optreden in het geval van een zoutlamp? Zoals je vast wel weet is alles in onze omgeving positief of negatief geladen. Positieve ionen zijn hoofdzakelijk afkomstig van technische apparaten als telefoons, computers en schermen. In de natuur komen ze niet in zulke hoeveelheden voor en daarom is ons lichaam niet in staat om hier goed mee om te gaan. Op de lange termijn wordt ons lichaam blootgesteld aan onnodige stress, hetgeen leidt tot angststoornissen, misselijkheid en paniekaanvallen.

Aan de ene kant volstaat het om veel tijd op afstand van elektronica door te brengen, maar aan de andere kant heeft niet iedereen deze mogelijkheid. Gelukkig bestaat er een zeer eenvoudig en rendabel alternatief: een zoutlamp. Dankzij deze lamp kun je vele soorten dagelijkse stress verlichten.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Zoutlampen reinigen de lucht
Door zoutlampen circuleert er een hoge concentratie negatief geladen ionen, die zelfs bacteriën kunnen doden, zodat de lucht gereinigd wordt van giftige stoffen. Dit betekent dus dat de lucht die we inademen veel gezonder is.

Ook werken ze ziekteremmend
Elektromagnetische verontreiniging die ons de hele dag omgeeft, heeft invloed op onze weerstand, verhoogt de bloeddruk en veroorzaakt tumoren. Zoutlampen gaan deze gevaarlijke straling juist tegen. Ook veel mensen die klagen over chronische hoofdpijn hebben door zoutlampen aanzienlijke verbetering van hun levenscomfort gemerkt.

Ze neutraliseren positief geladen ionen
Zojuist hebben we al omschreven hoe zeer we dagelijks worden omringd door positief geladen ionen. Zoutlampen gaan dit op een actieve manier tegen en geven goede straling af. Op deze manier worden de negatieve effecten in ieder geval verkleind en kan ons lichaam beter uitrusten. Deze methode werkt het beste als je een grote lamp hebt staan op een centrale plek in het huis of enkele kleine lampen in verschillende ruimten.

Je zult je lekkerder voelen
Zoutlampen zorgen niet alleen voor het doden van bacteriën en het elimineren van positieve ionen maar bevatten ook nog eens 84 verschillende mineralen die van positieve invloed zijn op ons welzijn. Ze reguleren de waterspiegel en verstevigen de botten. Dit alles zorgt ervoor dat we ons lekkerder voelen.


Zoutlampen zorgen dat we meer energie hebben
Negatieve ionen bevorderen niet alleen het welzijn maar ook de actieve doorbloeding van de hersenen. Je geest is scherper dus kun je je beter concentreren. En een scherpe geest heeft natuurlijk ook invloed op het lichaam. Dit alles vergroot het dagelijkse leefcomfort.

Je zult er beter van slapen
Als je maar één lamp kunt plaatsen, zet deze dan bij voorkeur in de slaapkamer. Mineralen en negatief geladen ionen helpen je sneller in slaap te vallen.

Wie had gedacht wat een verschil zo\'n lamp kan maken. Iedereen van ons die een keer de stad heeft verlaten om uit te rusten van de dagelijkse sleur, heeft vergelijkbare effecten gemerkt. Nu kun je deze effecten ook thuis bereiken. Probeer het en je zult overtuigd raken! Ook zul je verbaasd zijn hoe snel je van je stress afkomt en hoeveel rustiger je wordt. Deel deze post met je vrienden zodat ook zij deze methode kunnen leren kennen voor een groter leefcomfort.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x