logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Hij zag elke dag een verdrietige vrouw die langs zijn autogarage liep. Toen hij op een keer wat tegen haar zei, gebeurde er iets heel moois!

Het is een grote vreugde voor ons om dit soort verhalen voor jullie op te schrijven! Ze zorgen ervoor dat het geloof in de mensheid terugkeert :) De Amerikaan Richard Newberry is een uitzonderlijk goed mens... Richard heeft een eigen autogarage. De laatste maand zag hij elke dag een eenzame vrouw die langs zijn werkplaats liep. Die dag moest de vrouw huilen dus besloot Richard om eens met haar te praten.

Richard lijkt op het eerste gezicht niet speciaal een gevoelig type, wat een uitstekend voorbeeld is van het feit dat schijn bedriegt!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Toen hij de huilende Ernestina Nunez zag, wilde hij een klein gesprekje maken. De vrouw was psychisch in zeer slechte staat, maar hierover zo dadelijk meer. Ernestina bleek 1,5 kilometer te lopen naar de school waar ze werk had als portier. Dit extra werk was noodzakelijk om haar schoondochter en twee kleinkinderen te helpen.

Syn Ernestiny, Daniel, był byłym żołnierzem. Po powrocie z misji nie mógł dojść do siebie. Cierpiał na zespół stresu pourazowego (PTSD). Niestety, żołnierze wciąż nie otrzymują odpowiedniej pomocy... Daniel nie poradził sobie, popełnił samobójstwo zostawiając żonę i dzieci.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x