logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Als jouw moeder 9 dingen van deze lijst voor je doet dan houdt ze echt veel van je. Vooral punt 1 is erg belangrijk!

Mama heeft onvoorwaardelijke liefde maar veel mensen zijn zich hier pas van bewust wanneer ze er niet meer is... Het is belangrijk om je ervan bewust te zijn hoeveel moeders voor ons doen, hoeveel ze van ons houden, niet alleen wanneer het al te laat is of wanneer Moederdag dichterbij komt, maar ook zonder aanleiding!

1. Je kunt overal met haar over praten.

Vaak stellen we niet op prijs dat we het met onze moeder over alles kunnen hebben. We zijn er zeker van dat ze niemand over onze privézaken zal vertellen, dat ze luistert en ons opvrolijkt. Ze staat altijd aan onze kant.

2. Als geen ander ontfermt ze zich over ons.

Natuurlijk kan de moederlijke bezorgdheid ons tot waanzin drijven maar daar staat tegenover dat niemand zo hulpvaardig is als zij wanneer we ziek zijn! Niemand vraagt of we toevallig honger hebben of warme thee willen. Moeders zijn eraan gewend om hun kleine kinderen te verzorgen en voor hen blijven we altijd klein.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

3. Ze is een bronv an inspiratie

Dit is de eerste persoon die ons laat zien hoe om te gaan met problemen, leert ons wat belangrijk is in het leven, laat zien hoe je moet leven. Zelfs als mama iets verkeerd doet, is dit voor ons een levensles.

4. Ze geeft ons veel knuffels en warmte!

Het maakt niet uit dat moeder haar kind twee dagen geleden nog gezien heeft. Ze moet hem gewoon knuffelen! Niemand anders geeft ons zoveel warmte en liefde.

5. Ze is je grootste fan

Waarschijnlijk is er niemand op de wereld die je zo steunt in al je plannen en dromen. Ze gelooft in je en geeft je zelfvertrouwen.

6. Je bent voor haar het allerbelangrijkst

Er is niemand die belangelozer is dan je eigen moeder. Haar behoeften komen altijd op de tweede plek wanneer ze iets voor haar kind moet doen. Wanneer je hulp nodig hebt, doet ze wat ze kan om je te steunen.

7. Ze houdt onvoorwaardelijk van je

Je moeder zal altijd je moeder blijven, zelfs wanneer haar kind alleen maar fouten in het leven maakt, op het verkeerde pad terechtkomt of fatale keuzes maakt. Dit is de enige persoon die je nooit in de steek zal laten.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x