logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Je zult nooit meer puisten en een verstopte neus hebben! Bovendien zul je afvallen! Dit is onvervangbaar!

De meeste mensen beginnen hun dag met een kop thee of koffie. Echter na het lezen van dit artikel kun je besluiten om je bakkie in te wisselen voor iets gezonders. Ik heb het over citroenen. Deze kleine gele vruchten lenen zich niet alleen uitstekend voor het verwijderen van hardnekkig vuil maar hebben ook geweldige invloed op de gezondheid. Het volstaat om de sap uit de citroen te persen en te mengen met warm of koud water. Door dit dagelijks te drinken zul je een verrassend positieve invloed merken.

Let op: het water dat je gebruikt mag niet heet zijn, anders gaan de waardevolle bestanddelen van de citroen verloren.

1) Detox van het lichaam. In het leven worden we voortdurend blootgesteld aan de invloed van verschillende giftige stoffen. Deze verbindingen gaan door de lever die daardoor enorm veel werk heeft. Citroensap heeft een zeer gunstig effect op de verwijdering van gifstoffen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

2) Positief effect op het lymfestelsel. Het lymfestelsel is onze eerste verdedigingslinie tegen schadelijke micro-organismen. Dit is een lichaamseigen zuiveringsinstallatie die bedreigingen elimineert. Citroensap bevordert de werking hiervan.

3) Reiniging.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x