logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De buurman observeerde een verhuizende familie. Een week later deed hij een trieste ontdekking en greep meteen naar zijn telefoon.

Logisch dat tijdens een verhuizing plotseling blijkt dat veel dingen gewoon overbodig geworden zijn. Hier een kapotte stoel, daar een bekraste tafel; we laten liever een oud bed achter en kopen een nieuwe; maar om nu je eigen hond achter te laten?! Did deed een familie uit Detroit. Gelukkig heeft dit verhaal een goede afloop, maar alleen dankzij de buurman die getuige van de verhuizing. Hij vermoedde niet eens dat zijn buren hadden besloten om zich van hun hond te ontdoen... De man moest op reis, maar toen hij na een week terugkwam geloofde hij zijn ogen niet. Voor het huis stonden spullen te koop, wachtend op geïnteresseerden, en ook... hun hond. Het dier lag op een matras en had geen water of eten. Het lag gewoon te wachten tot zijn baasjes terugkwamen.

De man hoefde geen twee keer na te denken en belde de politie. Hierop kwam Mike Diesel, die zich bezig houdt met het redden van achtergelaten dieren. Nu heeft de hond een nieuwe familie. Mike erkende dat het geen zin had om de hond terug te brengen naar de vorige eigenaren. Wel rekent iedereen erop dat deze mensen gestraft zullen worden voor het achterlaten van hun hond.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Dat doe je niet! Als je het hier mee eens bent, deel dit dan!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x