logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De moeder verborg een camera om te kijken wat de oppas deed met haar 4-jarige zoontje. Dit is een nachtmerrie voor elke ouder!

Elke ouder is bezorgd wanneer hij zijn kind achterlaat onder de hoede van een oppas. Zelfs de meeste sympathieke en rustige persoon kan geheel anders blijken wanneer deze alleen met het kind achterblijft. Tiffany Fields kwam dit te weten.

Tiffany is de moeder van een vierjarig jongetje. Luke heeft het Down-syndroom en is tevens geboren met een hartafwijking en lijdt aan epilepsie. Verder is hij een rustig en lief kind dat gewoonweg voortdurend zorg nodig heeft. Sinds juni dit jaar wordt hij elke vrijdag verzorgd door een oppas, Lillian White. En zo begonnen de problemen.

TIffany merkte dat haar zoon heel erg veranderd was. Hij was afstandelijker en reageerde angstig op wilde bewegingen. Aangezien de oppas het enige nieuwe in het leven van de vierjarige was, besloot Tiffany een verborgen camera te monteren. Wat die opnam, is schokkend!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Lilliana schold het kind uit, sloeg het en trok eraan. Ze zat zelfs op het gezicht van het weerloze kind! Een ding is zeker - de oppas heeft geen schijn van kans in de rechtszaal. Deze opname is alleszeggend.

Laten we voorzichtig zijn aan wie we onze kinderen toevertrouwen!

Schokkend! Deel dit!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x