logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een mama was boos wanneer haar hond bleef blaffen, het dwong haar uit de douche te komen. Maar nu is ze hem voor altijd dankbaar!

Je ooit afgevraagd of het wel een goed idee is om een hond te hebben? Dit verhaal is nog een bewijs dat een baby de hoogste niveau van zorg moet hebben , en dat het slim is ... een hond te nemen. Het is misschien in 1993 gebeurt , maar het is de moeite waard om te onthouden dat de hond de beste vriend van de mens is, en voornamelijk van een kind.

De familie uit Ohio had al een dochter , Amanda , die negen jaar was toen haar zus Rachel geboren werd. Mindi en haar man waren erg blij met de uitbreiding van de familie, ze wilden niet dat Amanda als een enig kind opgroeide. De bezorgdheid was echter... Hun tweejarige hond, Papilio , hij blafte en wekte hun dochter de hele tijd.

Op een ongelukkige dag liet Mindi haar oudste dochter met haar vrienden in de tuin spelen. De kinderen werden vergezeld door de hond.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

De kleine Rachel sliep, dus Mindi had besloten om een snelle douche te nemen, maar toen begon Papillon woedend te blaffen. Mindi besloot hem te negeren - maar hij bleef blaffen - uiteindelijk kwam de hond in de badkamer.

De vrouw herinnerde zich dat honden vaak blaffen om de eigenaar te waarschuwen van iets belangrijks . Bovendien verraste het haar dat de hond vrijwillig in huis kwam. Hij had altijd de voorkeur gehad om tijd buiten door te brengen. Dus besloot ze te gaan kijken wat er gaande was..

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x