logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Ze brachten hun 4 maanden oude dochter naar het ziekenhuis. Toen dokters haar bloed onderzochten, waren ze geschokt!

Niet elk koppel begrijpt dat het een grote verantwoordelijkheid is om een baby op te voeden. In het geval van dit koppel, spreken Amerikaanse verslaggevers niet zozeer over het gebrek aan verantwoordelijkheid, maar over een grote dwaasheid. Krystin en Somchai Lisaius doodden bijna hun vier maanden oude dochter, allemaal door een zware nalatigheid.

Krystin en Somchai Lisaius kennen elkaar ven op het werk. Ze zijn beide nieuwsankers in Arizona. Ze delen niet alleen hun werk maar ook hun passie voor een bepaalde levensstijl.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Het koppel verslaggevers houdt van feesten en plezier met alcoholische dranken. Zoals het bleek, zijn ze niet vies van andere stimulansen.

Na hun huwelijk en de geboorte van hun eerste kind hoopten Krystin en Somchia hun families dat het paar nu zou kalmeren. Want ze hadden nu een dochter ...

De rust duurde vier maanden. Het echtpaar had besloten om een feestje thuis te hebben. Er was geen tekort aan cocaïne. Krystin gaf haar dochter nog steeds borstvoeding, dus besloot ze dat als wat later haar dochter voeding zou geven. Met deze kalme redenering dacht de jonge moeder, en snoof cocaïne. Het kleine meisje at 12 uur later. Maar kort erna kreeg de baby krampen , de ouders moesten haar naar het ziekenhuis brengen.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x