logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Toen ze haar vonden leefde ze al lang niet meer, maar wat de mannen ónder haar aantroffen, zorgde er pas voor dat ze moesten huilen

Ze zeggen dat wanneer een mens op sterven ligt, hij bovennatuurlijke krachten kan oproepen. Dit geldt al helemaal voor een moeder die vecht voor het leven van haar kind. Die laat zich echt door niets tegenhouden. Tijdens de laatste aardbeving in Azië waren reddingswerkers er ooggetuigen van hoeveel waarheid er zit in de woorden over moederliefde. Op zoek naar gewonden stuitten de reddingswerkers op het lichaam van een vrouw. Hulp kwam voor haar te laat; ze was al lang overleden, dus zochten de redders verder, maar een van hen had een raar gevoel overgehouden aan de dode vrouw. Hij ging op zijn intuïtie af, keerde terug naar haar plek en bewoog het lijk. Toen ontdekte hij iets ongelofelijks!

De vrouw bedekte met haar eigen lichaam een pasgeboren baby. De reddingswerker haalde er onmiddellijk een dokter bij. Dankzij de heldhaftige moeder heeft het jongetje het overleefd. Wat de man deed huilen, was een... telefoon. De vrouw schreef: Als je dit overleeft, onthoud dan voor altijd dat ik van je houd. Dit verhaal laat zien dat liefde sterker is dan de dood!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x