logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Deze verrassing van zijn vrouw zal hij nooit vergeten. Ze verraste hem zo zeer dat hij in tranen op de grond viel. Kijk wat ze voor hem heeft gedaan!

Wonen ver weg van je familie is moeilijk. Natuurlijk zijn er telefoons, Skype, sms\'jes... maar dat is toch niet hetzelfde. Enkele keren per jaar bezoek is voor de meesten van ons noodzakelijk!

Niet iedereen heeft echter zulk geluk en mogelijkheden om zijn dierbaren tenminste eens in de paar maanden te zien. Een dergelijk persoon is de inwoner van Boston Jeffrey Mayi. Toen zijn eerste kind werd geboren, wilde hij het laten zien aan zijn familie. Dit was echter niet zo eenvoudig omdat zijn moeder in Gabon in Afrika woont. Hij had haar 10 jaar niet gezien. Zijn jongere broer leefde weliswaar in Amerika, maar ver weg, dus Jeffrey had ook hem al heel lang niet gezien.

Jeffreys vrouw Shannon besloot om een geweldige verrassing voor haar man te organiseren. In het geheim organiseerde zij een reis van zijn moeder en broer naar Boston. Ze heeft de hele ontmoeting opgenomen. De reactie van de man op de aanblik van zijn familie is ongelofelijk. Kijk wat hij deed toen hij zijn moeder voor het eerst in 10 jaar zag. Kun jij je zo\'n situatie voorstellen?

Zeer ontroerend.

Deel deze opname via Facebook!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x