logo Dingen die er toe doen. Deelze!

5 toepassingen van mosterd die je nog niet kende!

Mosterd is een belangrijke saus in het grillseizoen! Behalve dat blijkt het ook geweldig van pas te komen als cosmeticum en medicijn! Geloof je het niet? Lees dan verder!

Laten we beginnen met de informatie dat mosterd nuttig is in bad. Meng 2 lepels van de gele pasta met twee lepels Epsom en giet het geel in het water. Je zult zien hoe geweldig de spieren ontspannen, je nek straks geen pijn meer doet en je geheel stressvrij uit het water komt.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Mosterd is ook een geweldige toevoeging aan maskers! Dankzij de vitamine E, antioxidanten en ontstekingsremmende stoffen stimuleert mosterd de huid. Breng een dun laagje mosterd aan op je gezicht en laat een kwartiertje intrekken (vermijd natuurlijk de ogen!). Spoel je gezicht daarna af met warm water. Je zult verbaasd zijn hoe mooi je huid glanst :)

Ooit gehoord van mosterdolie? Je kunt het tegenwoordig krijgen in de meeste supermarkten en het is echt de moeite waard! Je kunt bijvoorbeeld een beetje olie mengen met haarconditioner. Ook loont het om eens in de zoveel tijd mosterdolie in je haar te masseren, een badmuts op te zetten en zo te gaan slapen. 's ochtends was je dan gewoon je haar zoals altijd. Dankzij de mosterd zal je haar glanzen en zijdezacht aanvoelen.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x