logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Wat deze hond met zicht meedraagt, deed de artsen versteld doen staan. Ik heb nog nooit zoiets gezien!

De hond op de foto had enorme pech in zijn leven – niemand wou hem, en hij is de straat op beland, vervolgens naar een asiel, die eigenlijk “dierenvernietiging” zou moeten heten, omdat er een regel geldt, als een dier binnen een paar dagen geen nieuw huis vindt, zal deze worden ingeslapen. Ongeacht het dier ziek of gezond is, in dit geval was de hond erg ziek.

Gilbert is een kortharige Weimaraner, die veel heeft geleden! Wat er op de foto is te zien, is een grote tumor! Deze woog al vier en een halve kielo.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

De organisatie "Tickled Pink Weimaraner Rescue" die voor deze hondenras opkomt, is Gilbert op het spoor gekomen. Echter was er een probleem, ze wilden hem helpen maar wouden ook niet dat hij nog meer zou lijden.

Gilbert heeft een par dierenartsen bezocht. De tumor woog ondertussen al bijna 5 en een halve kilo! Uiteindelijk is er besloten om de hond te opereren, nadat de hond haast niet meer kon opstaan maar nog wel met zijn staart kwispelde, is één van de vrijwilligers bij hem gaan staan. Het klink misschien raar, maar dit was voor hen een teken dat Gilbert nog voor zijn leven wil vechten.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x