logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Zie wat er gebeurt, als je 3 dadels dagelijks eet. Dit had ik niet verwacht!

Dadels zijn vruchten die in Polen worden onderschat, echt jammer! Ze zijn zeer gezond, daarvan zullen wij jullie zo overtuigen. Ze hebben een enorme invloed op ons lichaam, en de zoete smaak laat iedereen smelten :)

1. Dadels hebben een zeer positieve invloed op bloedvaten. Ze helpen ze te reinigen, bij rgelmatige consumptie van de vrucht wordt het risico op atherosclerose, beroerte en hartaanval vermindert.
2. Deze vrucht steunt de lever bij verbranding van giftige stoffen. De lever werkt beter naar behoren en wordt minder belast, wat met zicht meebrengt, dat er minder kans is op ziekte.
3. Dadels zijn een rijke bron van kalium, dus positive invloed op het hart. Ze helpen dus ook de ongezonde cholesterolgehalte omlaag te brengen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

4. Dadels zijn een rijke bron van vitamine A! Deze vitamine beschermt onze ogen en regenereert het hoornvlies. Luteïne beschermt ons tegen schadelijke UV-stralen.
5. Wat interessant is, is dat dadels fungeren als pijnstillers. Ze helpen ook zwellingen te verlichten en verminder infecties in het lichaam!

6. Een aantal dadels, amandelen en noten, zijn snack vol energie! Gezonde suiker geeft je heel veel kracht, en tegelijkertijd stimuleert de hersenen. Dadels zijn verplicht in het dieet van een atleet.
7. Wist dat dadels de spijsvertering stimuleren? Dit komt door de aminozuren, zo kan het lichaam gemakkelijker reinigen van schadelijke stoffen. Dadels zijn ook een bron van vezels.
Gaan jullie nu meer dadels eten?

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x