logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De vader van het overleden meisje was haar kamer aan het opruimen, toen hij de spiegel van de wand haalde was hij gechoqueerd.

Athena Orchard uit Leicester in Engeland, was een charmante, vrolijke en gewone 12 jarige. Zij was dol op sport, en specifiek op boks. Zij was een goede leerling, en zorgde goed voor haar (3) broers en (6) zussen.

Vlak voor kerst ontdekte het meisje een bult op haar hoofd. Ze had er absoluut niet aan gedacht dat dit iets gevaarlijks kon zijn, dus deed zij er ook niets aan, totdat zij op een gegeven moment flauw is gevallen in de keuken. Artsen hebben een verschrikkelijke diagnose vrijgegeven - botkanker

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

De hele familie was in shock. Tijdens een 7 uur durende operatie hebben de artsen een tumor van haar ruggengraat weggehaald. Vervolgens kreeg zij een zware chemotherapie, waardoor zij al haar haar is kwijtgeraakt. Athena, een energieke tiener, die nu te zwak was om uit bed te komen. ‘’Zij was altijd optimistisch en zei dat ik niet moest huilen’’ Vertelde haar moeder. “Wij merkten dat de kanker zeer agressief was... Zij vocht zo lang zij kon’’ Helaas is zij vlak na haar 13e verjaardag overleden omringd door familie.

Een paar dagen na dat zij is overleden, is haar vader Dean haar spullen gaan inpakken. Toen hij de spiegel van de wand deed merkte hij iets aan de achterkant op. Daar was een handgeschreven brief. ‘’Ik kon het niet geloven’’ De brief telde meer dan 3000 woorden – vertelt Dean. “Ik was overdonderd”. Ik begon de brief te lezen maar moest stoppen, het was te veel. Het brak mijn hart… Haar afscheid bevatte veel ontroerende woorden.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x