logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De gasten in het restaurant begonnen hem te beledigen, tot zijn baas iets ongebruikelijks deed.

Grenache Restaurant in Manchester is bekend om haar Engelse en Franse keuken. Het is een zeer elegante restaurant, en er worden alleen gasten toegelaten met gepaste kleding. Eigenlijk zou je zeggen dat er alleen mensen met een status komen. Wederom blijkt dat mensen die veel geld bezitten, en in chique restaurants eten, nog geen mensen zijn die menselijk zijn… Gelukkig heeft de eigenaar van het restaurant wél, klasse en empathie!

Mike, de eigenaar van het restaurant, schreef op de Facebook pagina van het restaurant woorden, welke aangeven wat voor geweldige persoon hij is! Het bleek dat een aantal van zijn gasten één van zijn obers vernedereden. Ze vroegen Mike zelfs wat er met die jongen aan de hand is, en waarom hij hier werkt… Zijn antwoord heeft Mike op Facebook gepubliceerd:
‘’In Grenache, nemen wij personeel aan op basis van de ervaring, kennis en bediening van de gasten… En niet op basis van huidskleur, aantal tatoeages, gewicht, religie of ziekte. Wij discrimineren niet!
En indien jij dit wel doet, dan verzoek ik je niet meer bij ons een reservering te maken. Je bent onze tijd, inspanning en respect niet waard!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Op deze manier is de restauranteigenaar opgekomen voor zijn werknemer “Andy Foster” die autisme heeft, wat hem niet belemmert in de werkzaamheden die hij uitvoert bij Grenache, wat Mike en zijn partner Karen bevestigen.
Het is een prachtig gebaar dat in onze tijden nog mensen zijn die niet alleen om geld geven, maar om het welzijn voor de medemens!

Als iedereen zo zijn werknemers zou behandelen...

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x