logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Na de bevalling bleef haar buik maar groeien… Toen de artsen haar uiteindelijk moesten opereren, hebben ze op video vastgelegd, wat ze in haar lichaam vonden!

Na de bevalling is elke vrouw opgelucht, het kind is gezond, en moeder krijgt haar vorm terug. Helaas was dit niet het geval van Julia Selin. De Russische voelde zich na de bevalling steeds slechter…

De 34- jarige Rusin, uit St. Petersburg is van haar 2e kind bevallen, een gezonde zoon, Dima. Gelukkig is er niks met het kind gebeurd tijdens de bevalling, wel was er een keizersnede nodig. Maar de gezondheid van Julia ging drastisch achteruit.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Elke dag voelde zij zich steeds slechter, en haar buik groeide in plaats van kleiner te worden. In feite was hij groter dan vlak voor de bevalling, en daarnaast had zij veel pijn. Ze heeft besloten om naar een arts te gaan, welke zei dat dit gewoon is na een keizersnede.

Een paar dagen na de visite bij de arts, had zij hoge koorts en kon niet zitten, van de pijn. Ze is naar de eerste hulp gegaan, waar is vastgesteld dat er een enorme hoeveelheid vloeistof in haar buik zit en… Een ongewoon object! Ze is direct naar de operatiekamer gebracht.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x