logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Hij heeft de hond uit zijn auto gezet en hem achtergelaten… Maar wat er daarna gebeurt…

De opname die de politie heeft gemaakt is hartverscheurend. Sommige mensen zijn echt wreed. Win de Amerikaanse staat Kansas, op plekken waar mensen vaak het huisafval dumpen heeft de politie video surveillance apparatuur geïnstalleerd om de wetovertreders aan te kunnen pakken. Echter heeft niemand verwacht dat er een hond zou worden gedumpt… Wanneer ze deze opname hebben bekeken is er direct contact opgenomen met een verantwoordelijk orgaan. Er zijn namelijk acht dagen verstreken na de opname van de video. Gelukkig hebben de hulpdiensten de hond gevonden dicht bij de plek waar hij was achtergelaten, hij was bang, vermagerd en uitgehongerd. Hij was er van overtuigd dat zijn baasje hem nog zou ophalen.

De politie was opnames aan het nakijken of er niet illegaal afval werd gedumpt. Echter troffen ze een opname aan van iemand die zijn hond dumpt.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Vervolgens is er te zien hoe de eigenaar wegrijdt, en de hond achterlaat.

De hulpdiensten vonden de hond na acht dagen. Hij was uitgehongerd, maar zat trouw op zijn baasje te wachten. Hij werd Mojave genoemd, en werd in een dierenasiel ondergebracht. Het mooie aan dit verhaal is wat er dus gebeurde toen Mojave daar aankwam.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x