logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een oude vader heeft ophef veroorzaakt in een restaurant, toen zijn zoon opstond was iedereen stil

Op een dag heeft een zoon zijn oude vader meegenomen naar een restaurant voor een etentje. De vader die al op leeftijd en ziek was, knoeide tijdens het eten, voedsel op zijn blouse en broek. Andere mensen in het restaurant toonden afgunst, echter vond zijn zoon dat niet nodig.
Toen hij klaar was met eten, nam de zoon zijn vader mee naar het toilet, hij vond dit absoluut niet generend, hij maakte zijn gezicht, blouse en broek schoon, deed zijn haar en zette zijn bril recht. En ze zijn vervolgens weer het restaurant ingegaan, waar totale stilte heerste, alle ogen waren op hen gericht, en vroegen zich af hoe je je zo publiekelijk kunt vernederen. Ze zijn gaan zitten en de zoon vroeg om de rekening, hij betaalde en is met zijn vader richting de uitgang vertrokken. Toen heeft één van de restaurant gasten hen benaderd, en vroeg "Zijn jullie niet iets vergeten?". Waarop de zoon antwoorde “nee meneer“. Waarop de man weer zei "jawel, dat hebben jullie wel!". "U heeft een les aan elke zoon, en hoop voor elke vader achtergelaten"
Iedereen in het restaurant was weer stil Goede daden komen bij ons terug. Als je wil dat je kinderen voor je zorgen, zouden wijzelf voor onze naastten moeten zorgen. Het is zowel onze plicht als eer. Deel dit verhaal met een ander.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Deel dit verhaal met een ander.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x