logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De moeder voedt haar baby, maar als je nader kijkt... Mijn god!

De fotografe Kate Murray, uit Florida, is gevraagd om een fotosessie te maken van een moeder met haar kind, vlak na de bevalling. Een gewone gebeurtenis zou je denken, echter schuilt er meer achter dit verhaal.

Bij de vrouw die u op de foto kunt zien, is halverwege haar zwangerschap borstkanker geconstateerd…

De Amerikaanse was halverwege haar zwangerschap toen er borstkanker, in een “vergevorderd stadium” bij haar werd geconstateerd. Het was noodzaak om één van de borsten te amputeren, en ze moest een zware chemotherapie ondergaan, maar ze was zwanger.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Na 36 weken besloten de artsen om weeën op te wekken. Ze moesten snel te werk gaan, omdat de vouw spoedig moest worden behandeld aan de geconstateerde diagnose. Het was echt een wonder dat de vrouw niet was bezweken! Maar het was haar pasgeboren kindje waar zij voor wou leven.

Wanneer ze borstvoeding aan haar baby gaf, met de gezonde borst. Bereikte de opwinding in de kamer het hoogtepunt, zei de fotografe, "Ik kon m’n tranen niet bedwingen van emotie" En heeft ze op haar Facebook profiel een foto geplaatst met de tekst “"Dit is de definitie van kracht, liefde en pure schoonheid"

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x