logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een dronken automobilist reed in op een bruiloftslimousine. Toen een agent naar de verwoeste auto toekwam, deed hij een macabere ontdekking.

Door het ongeluk kwam de 59-jarige chauffeur Stanley Rabinowitz om het leven. Hij stierf ter plekke. Christopher, de vader van de bruid, kwam op de grond van het voertuig terecht en brak zijn benen, die later moesten worden geamputeerd. Ook Denise, de moeder, raakte zwaargewond. Jennifer, de zus, begon haar dochtertje Katie te zoeken. Toen zag ze iets dat geen enkele moeder ooit wil zien. Katies hoofd was van haar lichaam gerukt door de kracht van het ongeval.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Als een van de eersten ter plekke was agent Michael Tangney, de oom van de bruid. Michael was enkele uren daarvoor gast geweest op de bruiloft. "Ik ging naar de auto, toen iemand zei dat ik dit beter niet kon doen omdat de aanblik afschuwelijk was. Ik opende de autodeur en begreep dat het mijn familie was". Zijn broer Chris lag met gebroken benen op de grond. Maar dat was nog niet het ergste.

Enkele tellen later zag Michael Jennifer met Katies hoofd in haar handen. Katies lichaam was nog in de auto en het jurkje dat ze aan had gehad, zat volledig onder het bloed. Zo zat Jennifer bijna een uur met het hoofd van haar dochtertje terwijl de reddingsdienst de gewonden verzorgde. Uiteindelijk gaf ze haar dochter een laatste kus.

De dronken automobilist werd tot 18 jaar cel veroordeeld. Niets kan de kleine Katie en de chauffeur Stanley echter terugbrengen. Jennifer besloot dit verhaal te delen omdat "ik vind dat niemand mee mag maken wat ik heb moeten meemaken. Daarom is het mijn plicht om dit te vertellen". Ze voegt eraan toe: "Ik hoop dat door het vertellen van onze tragedie en het feit dat we nog leven, de ernst van deze misdaad kunnen benadrukken en zo iemand anders zijn leven redden".

We schrijven vaak over dronken chauffeurs omdat dit soort ongelukken te vaak gebeuren terwijl ze nooit zouden mogen plaatsvinden. Niemand kan terugdraaien wat er gebeurd is. Daarom willen we Jennifer helpen door haar oproep met iedereen te delen. Help mee!
NOOIT RIJDEN MET DRANK OP

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x