logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een dronken automobilist reed in op een bruiloftslimousine. Toen een agent naar de verwoeste auto toekwam, deed hij een macabere ontdekking.

Voor Lisa en David moest 2 juli 2005 een grote dag worden, die in het teken stond van hun gedroomde bruiloft. Er waren meer dan 200 familieleden en vrienden naar het strand gekomen om deze prachtige dag met het echtpaar te vieren. Lisa vertelt hoe haar nichtjes Grace (5) en Katie (7, gekleed als maantjes, stenen gooiden aan de kust van Long Island.

Na een hele dag plezier met veel champagne besloten Lisa's ouders Christopher en Denise met haar zus Jennifer, haar man en de dochtertjes Katie en Grace naar huis te gaan. Ze namen de limousine van het bruidspaar.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

"Ik weet nog hoe ik naar Katie keek, die me tot ziens wuifde, en had nooit gedacht dat het de laatste keer zou zijn dat ik haar zag. Ik zal me dit beeld voor altijd herinneren" - vertelt David, de bruidegom. Het paar keek naar de limousine, die naar huis vertrok. Ze konden nooit vermoeden dat een vreemd iemand alles zou verwoesten. Een dronken chauffeur, de 25-jarige Martin Heidgen, zou even later in volle vaart op de limo inrijden.

De politie stelde later vast dat Martin Heidgen 14 longdrinks op had. Het alcoholniveau in zijn bloed was meer dan drie keer hoger dan toegestaan. Hij reed 110 km/u op het moment van de botsing. 3 minuten lang reed hij op de snelweg tegen het verkeer in, tot hij tegen de bruiloftswagen knalde. Ga naar de volgende pagina om verder te lezen.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked