logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Ze maakte maandverband vochtig en vroor het in. De reden? Geniaal!

Bevallen is één ding en weer in vorm raken na de bevalling is weer een hele andere zaak. Zowel moeders die natuurlijk zijn bevallen als via de keizersnede, lijden hevig pijn. De klachten aan de vagina en de onderbuik, spierpijn of borstpijn kunnen tot wel 6 weken aanhouden na de bevalling. Vooral na een keizersnede houden de klachten lang aan. Gelukkig is er een zekere methode tegen deze pijnen, gedeeld door de jonge moeder Elisa Castellanos.

Elisa is kort geleden bevallen van een dochtertje Stella maar kon zich door de heftige pijn niet op een normale manier over het kind ontfermen. Toen las ze over speciale inlegkruisjes die je thuis kunt maken. Elisa schreef:

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

"Aan al mijn zwangere vriendinnen en kennissen

deze geniale inlegkruisjes moet je echt maken voordat je naar het ziekenhuis moet! Het is heel eenvoudig; in 5 minuten had ik er 20 af. Ze verzachten de pijn en je voelt direct verlichting! Je hebt nodig:

- Amerikaanse toverhazelaar
- aloë veragel
- maandverband (hoe groter hoe beter) - lavendelolie (of een willekeurige andere olie).

Maak één verpakking maandverband open (niet het papier weggooien of het plakband lostrekken!), bevochtig het met 2 lepeltjes toverhazelaar en 1 lepel aloëgel. Je kunt eventueel een paar druppels geurolie toevoegen. Alles goed mengen en vervolgens het maandverband weer terug in de verpakking doen en enkele uren in de vriezer leggen".

Er hebben al vele vrouwen gebruik gemaakt van Elisa's idee, en haar post is al meer dan 123 duizend keer gedeeld! Overigens komen deze speciale inlegkruisjes niet alleen van pas na de bevalling maar ook na gynaecologische behandelingen.

Deel dit artikel met bevriende vrouwen.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked