logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Toen de reddingsdienst de telefoon opnam van een 19-jarige vader, wisten ze dat er iets niet klopte aan zijn verhaal... Hun intuïtie bleek te kloppen!

Ambulancepersoneel, verpleegsters en artsen hebben dagelijks te maken met gevallen die hen te denken geven of het per ongeluk is gebeurd of dat een kind misschien slachtoffer is van huiselijk geweld. Een onterechte verdenking kan grote gevolgen hebben voor de toekomst van het kind en zijn ouders. Dit keer twijfelde echter niemand eraan dat er in zijn geval iets heel ergs gebeurd was...

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

De vader van het jongetje vertelde dat Hudson niet goed was geworden na het eten en plotseling was gestopt met ademen. Toen belde Clint waarschijnlijk naar zijn vrienden en Hudsons moeder Krista Larsen.

De reddingsdienst en later het ziekenhuispersoneel geloofden Clints versie niet. De autopsie van het overleden jongetje bevestigde hun verdenkingen.

Het kind was heftig geslagen! Hij had hoofdletsel, een schedelbreuk, talloze blauwe plekken op zijn hoofd en borstkas en een interne bloeding.

Uiteindelijk bekende de 19-jarige schuld. De jongen beweert dat hij de controle verloor toen hij de huilende Hudson niet kon kalmeren. Het was niet voor het eerst dat de jonge vader zijn agressie niet de baas was. Hudson had nog sporen van botbreuken op zijn lichaam.

Als je tekenen ziet van een mishandeld kind, wees dat niet bang om te reageren! Straks kan het te laat zijn...

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked