logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Hij wist dat hij de verloren hond naar het opgegeven nummer moest brengen maar had nooit gedacht dat het zijn hele Kerst zou goedmaken!

Niemand die van honden houdt, hoeft overtuigd te worden van de goedheid, intelligentie en empathie van deze dieren. Het zijn eerder mensen die problemen hebben om dieren goed te behandelen... Om er bewust van te worden hoe je honden moet behandelen, heeft Beth Norman Harris dit bijzondere gebed geschreven in naam van de viervoeters.

"Behandel mij goed, mijn lieve vriend. Je zult niemand ter wereld vinden die dankbaarder is voor jouw vriendschap en hulp in het leven dan ik.

Onderschat mij niet, sla mij niet en schreeuw niet tegen me. Zelfs wanneer je je hand optilt, zal ik die nog likken. Wees geduldig en begripvol wanneer je mij nieuwe dingen leert.

Praat vaak tegen me want ik houd zo van je stem".

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

"Neem me alsjeblieft in huis wanneer het buiten koud en nat is, maar als jij nar buiten moet ga ik liever mee dan dat ik zonder jou achterblijf in mijn mand.

Zorg dat er altijd vers water in mijn bakje zit. Ik kan ook absoluut niet tegen honger omdat ik kracht nodig heb om jou te verdedigen wanneer het nodig is".

"En wanneer ik een keer ziek zal zijn, keer je dan niet van mij af. Help me zonder pijn de wereld te verlaten. Zorg dat ik mijn laatste levensmomenten kan doorbrengen op de voor mij veiligste plek, in jouw armen".

Deel deze post met alle hondenliefhebbers!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked