logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Zij zorgde 20 jaar lang voor haar zieke man. Toen deze overleed, belde haar zoon op met de verrassing van haar leven!

Carla Brooks zeurde nooit over haar lot, hoewel vele vrouwen in haar situatie ingestort zouden zijn of een ander besluit hadden genomen... Twintig jaar geleden kreeg haar man Karl een ernstige hersenbloeding waar hij niet van herstelde. Carla verzorgde hem al die tijd tot aan zijn dood vorig jaar. Pas toen was de vrouw gebroken, omdat ze voelde dat haar leven geen zin meer had. Nu had ze zelf hulp nodig en die kwam er van haar eigen zoon Barton.

Barton had het ook heel zwaar na de dood van zijn vader... Hij bekeek een oud album met familiefoto's toen zijn aandacht werd getrokken door foto's van zijn ouders in 1962, toen ze een korte reis naar Europa maakten. Barton bedacht iets geniaals: hij besloot een reis door 20 landen voor zijn moeder te organiseren; 1 land voor elk van de 20 jaren dat ze voor haar man had gezorgd.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Barton schreef:

"Op een zekere dag belde ik haar op om te vragen wat ze vandaag ging doen. Ze zei dat ze geen speciale plannen had. Ze wilde even naar een vriendin toe en een beetje uitrusten. Toen vroeg ik haar mee voor een tripje naar Parijs. Ze was ontzettend blij maar wist natuurlijk nog niet alles... De weken daarna zouden we immers niets alleen Parijs aandoen maar ook Barcelona, Rome en Londen, alles als dank voor de goede zorg voor mijn vader".

Een geweldig gebaar van Barton, niet waar?

Zo'n zoon is een echte schat! Deel dit inspirerende verhaal.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x