logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Toen een gehandicapt meisje volhield dat ze een kind wilde, had iedereen kritiek, maar ze hield vast aan haar plan.

Sheree Psaila verdient het grootste respect. Hoewel ze ter wereld gekomen is met een ernstige ziekte die het haar praktisch onmogelijk maakt om normaal te leven, vecht de jonge vrouw iedere dag voor haar geluk en onafhankelijkheid. Ondanks de prognoses van de artsen rijdt ze niet in een rolstoel, studeert en probeert ze normaal te leven. Ze is wederzijds verliefd op Chris, die haar begrijpt als geen ander. De man lijdt ook aan een genetische ziekte waardoor hij een beschadigde wervelkolom heeft. In 2015 is het paar getrouwd en begonnen ze meteen te denken aan gezinsuitbreiding, hoewel de dokters meenden dat dit onrealistisch is. Inderdaad liep de eerste zwangerschap uit op een miskraam, maar de tweede werd een succes!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Sheree was in verwachting van een jongetje, dat gelukkig geheel gezond geboren is. Het jonge echtpaar werd zwaar bekritiseerd voor hun kinderwens. Het risico op overdracht van hun ziektes op het kind was enorm...

Nu wordt de 22-jarige Australische bij de opvoeding geholpen door een au pair, die vijf keer per week langskomt. Sheree heeft zelfs hulp nodig wanneer ze haar zoon op de arm wil nemen. Vanwege haar progressieve spierverslapping kan ze dit niet zelf.

Op de volgende pagina lees je meer over Sherees zeldzame ziekte en zie je een gelukkige familie bij elkaar.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x