logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Moeder liet haar1 jaar oud kind in een verlaten huis. 10 jaar later kwam ze terug en ontdekte ze iets ongelooflijks.

De inwoners van de Russische stad Yaroslavl kennen allemaal het schandaal dat er ruim 10 jaar geleden plaatsvond.

Het begon allemaal een herfstdag toen een van de buren een baby hoorde huilen, die uit het huis naast de deur kwam. Maar hij heeft er niks aan gedaan. Echter, toen de situatie zich de volgende en dag erna herhaalde, besloot hij om dit te controleren. In het huis leek niemand wonen , want er was nooit licht in het huis. Bij het binnenkomen van het verlaten gebouw ontdekte hij iets schokkend.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Er lag een bevroren, vies kind op de grond. De achtergelaten peuter kan niet meer dan een jaar geweest zijn. De man riep onmiddellijk de politie en de ambulance erbij.

Uit het onderzoek bleek dat het kind Liza Verbitskaya was, en haar ouders lieten haar achter en konden niet worden gevonden. Lizzie werd naar het ziekenhuis gebracht waar ze enkele dagen verbleef.

Inna Nika had een zieke zoon in hetzelfde ziekenhuis. Toen de verpleegster het tragische verhaal van het eenjarige meisje van de volgende kamer hoorde, besloot ze haar te bezoeken.

De vrouw voelde snel haar moederinstinct bij het kind. Ze begon haar kleren en knuffels te brengen. Ze gaf haar te eten en Liza vertrouwde haar. Zonder het te beseffen, werd ze langzaam verliefd op de kleine meid.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x