logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Deze foto van een 30-jarige vrouw werd genomen een uur voor ze het 4 stadia van longkanker ontdekten. Maar de dokters geloofden haar niet omdat ze er gezond uitzag.

De 30-jarige Vicky Veness uit Cheltenham houdt van sporten (en werkt als persoonlijke trainer), rookt niet en eet gezond. Ze is een mooie, goed verzorgde vrouw met een glimlach op haar gezicht. Dit was genoeg voor de artsen om de symptomen van haar ziekte te negeren, waardoor Vicky nu voor haar leven vecht ...

De artsen vonden dat een zo'n persoon niet ernstigs ziek kan worden. Vicky hoorde dat ze astma had. Maar de waarheid bleek veel erger te zijn - het meisje heeft al 18 maanden lang longkanker .


Als de dokters haar symptomen niet met haar uiterlijk en gezonde levensstijl mengden, zou ze vandaag niet moeten vechten voor haar leven. Dit is het stadia vier kanker ...

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Op deze foto zie Vicky net voor haar doktersbezoek. Gezondheidscontrole, toch? Een uur later hoorde ze dat ze in de vierde fase van longkanker zit.
Na de eerste schok, een week later, poseerde Vicky een foto met de volgende mededeling:

"Als je kanker hebt, hoef je er helemaal niet ziek uit te zien." Symptomen kunnen heel subtiel zijn en enkel van tijd tot tijd te voorschijn komen. Ik heb besloten deze foto met iedereen te delen zodat je weet dat je geen symptomen mag negeren. Gewoon omdat je denkt dat je gezond leeft ! "

Een verzorgde , gezonde look mag een patiënt niet van de prioriteitenlijst van een arts schrappen! Als je hiermee akkoord gaat, deel dit bericht.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x