logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een man vond een achtergelaten pasgeboren baby en belde de politie. 22 jaar later leest hij een bericht dat hem doet huilen.

22 jaar geleden wilde Joe Campbel gebruiken maken van een telefooncel in Oost-London. In de telefooncel zag hij een plastic tasje liggen waar zacht gehuil uit kwam. Net voor hem had er een vrouw van de telefoon gebruik gemaakt en haar kind achtergelaten. De vrouw belde een weeshuis op en vroeg of ze het kind, dat enkele uren eerder geboren was, konden ophalen...

De vrouw, moeder van zes , zat in een relatie vol geweld en agressie. Ze zei dat ze niet wou dat het volgende kind hieronder zou lijden en daarom liet ze het achter.

Gelukkig vond Joe de kleine Kiran. Hij belde de politie en bracht het kind naar het ziekenhuis. En dat is nog niet alles...

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Kiran bracht enkele maanden in het ziekenhuis door voordat ze werd geadopteerd. Joe stuurde haar de ganse tijd cadeautjes, zodat ze zich geliefd voelde. Hij probeerde haar ook te adopteren maar werd afgewezen vanwege zijn burgerlijke staat - hij was vrijgezel.

Nadat Kiran geadopteerd werd, verbood het weeshuis de man contact te hebben met het meisje en niemand vertelde haar ooit over de mysterieuze persoon die haar geschenken had gestuurd.

Er gingen jaren voorbij. Toen Kiran 18 jaar werd, gaven haar ouders haar de adoptiedocumenten. Ze wou dat ze de waarheid kende. Via deze papieren kwam het meisje erachter wie de man was die haar had gered en wou adopteren. Helaas kende ze zijn familienaam niet maar toch verzon ze een geweldig idee hoe ze hem kon vinden! Heb je een vermoeden?

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x