logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Boogschutter is een geweldig sterrenbeeld! Het bewijs? Het is echt moeilijk om een slechte eigenschap te vinden...

Personen die geboren zijn tussen 22 november en 21 december gaan niet voor niets door het leven als uitzonderlijk positief en vrolijk. Een boogschutter is een van de weinige sterrenbeelden die heilig gelooft in zijn eigen wetten en ze tot op het bot beschermt. Waar onderscheiden ze zich verder door?

Boogschutters stralen positieve energie uit! Ze hebben buitengewoon talent voor een positieve benadering, zelfs in de moeilijkste gevallen. Ze maken zich niet snel druk omdat die volgens hun vanzelf komen en weer overgaan. Dit sterrenbeeld wordt zelden depressief omdat hij gewoonweg geen zwarte gedachten toelaat!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Bovendien is voor een boogschutter bijna niets onmogelijk! Met een grote glimlach bereikt hij dingen waar anderen niet eens aan willen beginnen. Zijn positieve instelling heeft effect op de omgeving. Als iets niet wil lukken, geeft hij nooit op! In plaats daarvan doet hij juist nóg beter zijn best.

Zijn hart is enorm :) Boogschutters kennen ware, zuivere liefde, zijn eerlijk en doen erg hun best opdat hun naasten zich veilig, gelukkig en geliefd voelen. Op het eerste gezicht lijken boogschutters wat beschermend en geven ze de indruk dat ze graag willen domineren, maar dit komt allemaal voort uit zorgzaamheid.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked