logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De politie vraagt om een foto's te maken van hotelkamers. De reden is belangerijk!

Het klinkt misschien gek maar het maken van foto's kan vele kinderen redden. Dit allemaal dankzij de nieuwe app werd ontwikkeld in de universiteit van St. Louis, VS, met als oogpunt de politie te helpen . Bekijk wat dit programma inhoudt , reden is belangerijk!

Helaas is mensenhandel nog een vaak voorkomend feit. Elke dag , over de hele wereld , worden mensen verhandeld en vaak gaat het om minderjarigen. De slachtoffers worden vaak in hotelkamers vastgehouden en worden er foto's (meestal op het bed). van hen online geplaatst voor de 'verkoop'. Met deze nieuwe app is het makkelijker voor de politie om het kind sneller op te sporen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Door een foto up te loaden met behulp van de 'TraffickCam' applicatie en het omschreven waar die is genomen (inclusief kamernummer) kan de politie enorm helpen ! Hoe meer de foto bevat, hoe beter! Waarom?

De politie heeft een database van foto's, en die kan vergelijken worden met de kinderfoto's op zoek naar overeenkomsten - hetzelfde linnen, identiek bedlampje, behang ... Deze gegevens helpen bij het bepalen van de verblijfplaats van het kind.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x