logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Zijn zoon was dood geboren. 15 jaar later kan hij zijn tranen niet meer stoppen! Dit is werkelijk een wonder.

José Manuel Roas Triviño en zijn vrouw Maite, wonen met hun 5 kinderen in Sevilla in Spanje. Ook al is het in deze tijden niet gebruikelijk, droomde het echtpaar altijd van een groot gezin. Ze zijn zeer gelukkig, maar de geboorte van hun vierde kind was een tragedie. Het jongetje werd dood geboren, maar…. Overleefde het! Ongelofelijk? Lees verder over de ongebruikelijke gebeurtenis van Pablo.

De bevalling duurde twee uur, en uiteindelijk hebben de artsen Maite het bericht gebracht dat haar kindje dood ter wereld is gekomen. Maar voordat zij zich dit realiseerde, gebeurde er iets wonderbaarlijks, de nieren van haar dode zoontje begonnen te werken. De artsen zijn direct begonnen met reanimeren.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Doordat Pablo te weinig zuurstof kreeg tijdens de bevalling, kreeg hij een hersenverlamming. Bovendien lijdt hij aan een zeldzame ziekte, syndroom van West. De ziekte vertoont spastische aanvallen, epilepsie en mentale achterstand. Toch is Pablo een zeer vrolijke tiener! Dit heeft hij te danken aan zijn vader.

José Manuel is leraar, en… een zeer grote fan van hardlopen. Op een dag heeft hij zijn zoontje meegenomen om te hardlopen, en toen gebeurde er iets wonderbaarlijks! Pablo, die gewoonlijk stil en introvert is, begon vreugde te tonen.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked