logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Toen de vader de kamer van zijn zoon binnenkwam, stortte zijn wereld in…

Stelt u zich eens voor, u loopt de kamer van uw puberende zoon binnen, en treft deze in perfecte orde aan. Dit is zeer alarmerend, en zelfs verdacht. De vader in dit verhaal keek naar het perfect opgemaakte bed, waar een brief op het kussen lag, die geadresseerd aan hem was. Uitgaand van het ergste, ging hij op bed zitten en begon de brief te lezen

Dit is wat Joshua geschreven heeft:
"Beste Pa,

ik vind het heel spijtig dat ik dit op zo'n manier moet oplossen. Ik heb besloten om weg te gaan met mijn nieuwe vriendin, en ik wou niet dat jullie er een drama van zouden maken in haar aanwezigheid. Ik hou echt van haar, en weet dat jullie haar nooit zullen accepteren, vanwege haar piercing's, tattoos, leren motor outfit en omdat zij veel ouder is dan ik.

Het gaat niet alleen om passie en liefde, pap. Ze is zwanger.
Stacy is er van overtuigd dat we gelukkig zullen zijn. Ze heeft een eigen stacaravan in het bos, en wij hebben het stookhout voor de winter al verzameld. Beiden dromen wij ervan om veel kinderen te krijgen.

Stacy heeft mijn ogen geopend Pap! Eigenlijk is wiet helemaal niet schadelijk, en hebben wij besloten om er een lokaal handeltje van op te zetten, en om het even, zijn cocaïne en XTC ook zeer gewild.

Stacy is ook gelovig, en bidden wij samen dat er zo spoedig mogelijk een medicijn tegen AIDS komt, dan zou zij zich absoluut veel beter voelen. Zij is een geweldig persoon, en verdient een 2e leven!

Pap, wees alsjeblieft niet ongerust, ik ben al 15 jaar oud! En kan goed voor mijzelf zorgen. Ik ben er van overtuigd dat ik op een dag terugkom, zodat jullie je kleinkinderen kunnen leren kennen.

Veel liefs, Joshua. P.S. Pap dit is allemaal gelogen, ik ben bij Jason. Ik wou je er even alleen aan herinneren dat er in het leven veel belangrijkere dingen zijn dan behaalde cijfers, welke trouwens op de keukentafel liggen. Bel mij wanneer het weer veilig is om thuis te komen!"

Slim, heel slim! :)

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Een geniale brief!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x