logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Hoe een winkelmanager een arme vrouw behandelde, zorgde voor tranen bij de kassamedewerker.

Een zekere gebruiker reddit deelt zijn verhaal over de manager van de winkel waar hij werkt. Dit is één van de prachtige verhalen over hoe goed mensen kunnen zijn. Vond je dit verhaal ook mooi? Deel dit met je kennissen en familie.

“Eerst wil ik toelichten hoe winkelmanager eruitziet. Hij is 1,90m en lijkt op een taaie knakker, maar hij is echt een hele aardige vent, en zo ben ik er achter gekomen hoe hij echt is. Ik werk in de winkel sinds 7 maanden, toen een vrouw met twee kinderen de winkel inkwam. De één was 2 en de ander 5 jaar, de moeder leek geschrokken, haar, haar was een warboel en ze zag er uit of ze in dagen niet had geslapen. Ze kwam bij mij en vroeg of ze de winkelmanager kon spreken.

Die dag had ik kassadienst, en het was zeer rustig, dus had ik na de eerstvolgende klant even rust. Ik hoorde hoe zij met de winkelmanager sprak. Ze zei dat ze bij haar man is weggelopen, die haar mishandelde, en ze nu in de wijk woont, waar ze een appartement heeft gevonden met behulp van vrienden, maar ze heeft niks te eten. En vroeg hem of hij kon helpen. Mijn manager zei haar, om een winkelwagen te pakken en deze met eten te vullen, en om bij mijn kassa te komen als zij klaar was. Ook zei hij haar, gebruik te maken van het winkelrestaurant met haar kinderen, zodat zij niet met een lege maag de winkel zouden verlaten. Ze deed hoe hij haar had opgedragen, en een half uur later stond ze bij mijn kassa, ik riep hem. Toen hij er eenmaal was, zei hij dat ik alles moest scannen, zoals ik altijd deed, hij pakte zijn portemonnee en betaalde haar boodschappen.

Daarna zei hij dat ik bij hem op kantoor moest komen en daar op hem moest wachten. Hij vroeg mij de vrouw te helpen, om alles in haar auto te pakken, en gaf mij een notitie die hij zojuist had geschreven, deze moest ik aan haar geven. Ik liep de vrouw naar de auto en gaf haar het briefje. De vrouw begon te huilen, en ik vroeg haar of ik het briefje ook mocht lezen. Wat er stond: als u werk nodig heeft, kunt u over een paar dagen terug komen, en als zij geen oppas voor de kinderen heeft, dat hij dit wel zal regelen. Ik hoef niet te benadrukken dat de vrouw een paar dagen later is opkomen dagen, ze is echt heel aardig, en ze werkt tot de dag van vandaag in de winkel. Dit is één van de vele redenen waarom ik het leuk vind om hier te werken, en ik denk dat ik de beste manager in de wereld heb”.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Dit is één van vele verhalen over hoe goed mensen kunnen zijn. Heeft dit verhaal je ontroert? Deel dit met een ander!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked