logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Kijk en luister… Een appel van Keanu Reeves!

De acteur heeft veel meegemaakt in zijn leven, de dood van zijn dochter en vriendin, depressie en jaren in eenzaamheid. Nu heeft hij iets geleerd… genieten van het leven. Én hij heeft een belangrijke boodschap aan iedereen.

Op zijn Facebook profiel heeft hij het volgende geschreven:

“Zien jullie die mensen die achter mij staan? Ze haasten zich naar het werk zonder oog voor een ander. Soms zijn wij zo druk met ons leven, dat wij vergeten ervan te genieten. Maar het is het zeker waar om eens op te kijken en even stil te staan bij het huidige moment! Dan zien wij de mensen om ons heen, misschien wil iemand ons groeten of even knuffelen… Vraag eens iemand of hij hulp nodig heeft.

Een aantal jaren geleden heb ik een zware depressie gehad, dit heb ik tegen niemand gezegd. Ik heb er zelf hard voor gevochten om weer gelukkig te zijn. Nu weet ik, dat elke dag, een waardevolle dag is! Misschien zal er geen morgen zijn, daarom is het belangrijk om vandaag te leven!

Binnenkort is het alweer kerst. Ik hoop door deze post met jullie te delen, ook liefde voor een ander te delen. En niet alleen met kerst :)”

Prachtige woorden, niet?

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked